ღKayka & Hailey;ღ

Alla inlägg den 21 maj 2009

Av Anna-Karin Bolton - 21 maj 2009 22:04

tog bussen till stan kvart i tre mötte romina på bussen...

jag gick till 3 butiken och fixade mobiltbredband måste ju ha internet i småland:D kan ja sitta i bilen på vägen o lyssna på musik o kolla på film:D

romina gick och köpte jätte fina pressenter till ericka med...

skulle gå och fika men nej. träffade jessica och kristoffer på torget, gick till mcdonalds och käkade ist. mitt i maten ringde anno rominas syster och frågade om hon kunde ta smilla. hunden:P vi hämtade hunden gick o satte oss i rotoffsparken i solen satt där en timme kanske. sen gick vi till rominas syster o drack kaffe... Adam kom strax efter så vi satt bara o tog de lungt. runt kvart i nio kom kristoffer och hämtade jessica óch dom for iväg. :( adam tog bussen hem. så kvar va jag och romina. vi kollade lite bilder på facebook:P vi tog bussen hem kvart i tio nu sitter ja uppe hos adam o e jätte trött ont i ryggen fick ja av att sitta som ja gör:P adam har laddat ner ( natt på museet ) så vi ska kolla på den.. sen får vi väl se vad vi ska göra har ingen anning vi har inte planerat något de blir väl som alla andra kvällar.

han spelar ja kollar på film.:P

haha men iaf nu ska ja sluta skriva men de va riktigt kul. brukar inte skriva så mycke i bloggen:P 

men  nu slutar ja ha en bra kväll. nu ska ja skriva något som oftast inte skrivs. Flickor före pojkar :D

Av Anna-Karin Bolton - 21 maj 2009 12:19

i grå va ja ju på ett väldigt tråkigt möte. men de va kanske bra att höra de från henne... efter åkte vi hem igen kollade lite på film, mitt i filmen ringde adams mamma o säger att vi ska komma ut och äta glass så de gjorde vi..  mummmmmms... adam åkte och träffade sin klass i djurgårdsparken. yes tänkte ja en kväll för mig själv tände ljus o satte på en skräck film...=) gick o träffa Romina en stund med och anno´s Ur gulliga hund ville bara ta med henne hom såååå söt.... aja åkte tillbaka runt halv nio. fortsatte med min film o mitt myc... =) adam kom hem vid halv elva tror ja... han gjorde sina special smörgåsar frågade om  ja ville ha... vet inte alls va han tänkte där. äter ju varken tonfisk eller svamp:P hahha så jag gjorde tre smörgåsar till mig men orkade bara två... =) vi kollade på film.men båda var väl trötta som satan för vi gick och la oss ganske direkt efter filmen... =) 

aja ska till stan med romina måste fixa sådant där trådlöst internet... så man kan skriva vad som händer i småland:P haha nej skoja bara. 

adam sover så vet inte riktigt vad ja ska göra om ja ska fra på en rulle eller om ja ska gå och göra käk:P haha men men skriver nog senare i kväll.


ha en varm dag nu... =)

Ovido - Quiz & Flashcards